Home / Evenementen / DW Duikteam Begeleid weekend Zeeland

DW Duikteam Begeleid weekend Zeeland

10 juni t/m 13 juni 2022

Dit jaar gaan we weer eens kijken hoe het in zeeland er onderwater ookal weer uit ziet. Voor de mensen die er nog nooit geweest zijn, Zeeland staat bekend als een van de mooiste duikgebieden van Nederland. Onderwater komen we grote kreeften en krabben tegen net zoals koraal, sepia’s en is er ook een kans om een zeehond aan te treffen.

We zullen 3 nachten verblijven op Molencate park Wijde Blick, hier hebben wij een paar zespersoons chalets tot onze beschikking, uiteraard hopen wij hier niet zoveel te zijn, wij hebben goed weer besteld zodat we lekker de hele dag buiten kunnen doorbrengen. Welke duikstekken we dezer dagen gaan bezoeken zullen wij ter plaatse gaan bepalen met zijn allen. Tijdens de duiken is het mogelijk om samen met een van onze dive profesionals als gids te duiken maar je kunt natuurlijk ook met je buddy duiken.


De kosten voor dit weekendje weg zijn €97,50 p.p. De opgave is definitief na betaling op rekeningnummer NL 47 RABO 0343 7122 10 onder vermelding van zeeelandweekend 2022.


Inclusief:

-3 overnachtingen

-3 overheerlijke ontbijtjes

-Een aantal grandioze duiken

-begeleiding door de instructeurs van Diveworld

Exclusief:

– reiskosten

– reis/duikverzekering

-lunch

-eten en drinken in de avonduren

-flesvullingen


Wil je dit gezellige weekend niet missen geef je dan snel op. Als jij uitrusting wilt huren moet je dit even aangeven via info@diveworld.nl.

Begin 
10-juni 2022

Einde
13-juni 2022

Kosten
Gratis

Locatie

Molecaten Park Wijde Blick
Langezoom 23
4325CP, Renesse, Nederland

Site
https://www.molecaten.nl/wijde-blick