Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DW Begeleide Duik “wrakduik op de Noordzee”

13 juli 2019

Gratis

Op zaterdag 13 Juli, hebben wij een unieke activiteit geregeld we gaan namelijk met een boot 2 wrakken op de Noordzee beduiken. Aangezien er op de Noordzee stroming kan staan is het verstandig dat je wat ervaring daarmee hebt en daarom hebben wij besloten dat je minstens 50 gelogde duiken moet hebben. De precieze vertrektijd is op dit moment nog niet bekend en zal t.z.t bekend gemaakt worden. De kosten voor deze dag bedragen 125 euro inclusief 1 flesvulling en lunch.

Hieronder wat meer informatie over het duiken en de boot:

De Noordzee biedt een scala aan wrakken en onderwater leven. Aquila Charter biedt de kans om op een verantwoorde wijze wrakduiken te gaan maken. Voor bijvoorbeeld de fotografen de moeite waard de begroeide wrakken op de gevoelige plaat vast te leggen.  Rondom wrakken zal je altijd veel vis zien zwemmen. Gedurende het gehele jaar is duiken op de Noordzee mogelijk, als het weer het toe laat. Dat betekent dat tot en met windkracht 4 à 5 gedoken kan worden, afhankelijk van de golfhoogte. Hierbij gaan wij uit van ± 1 meter golfhoogte.  Tijdens de vaartocht naar het (eerste) wrak is er een briefing. Onze bemanning zijn ervaren wrakduikers die deze briefing verzorgen. Mocht je nog vragen hebben, kunnen zij je zonodig adviseren. Gedurende de zeetocht worden de persluchtflessen verankerd aan de railing, en zo nodig gevuld. Wij kunnen aan boord flessen vullen tot 230 bar perslucht . We beschikken over 9  15 liter flessen met 32% Nitrox die je kan huren. Laat dit ons graag van te voren weten, dan zorgen wij dat de flessen gevuld zijn.

Omkleden is geen probleem, er is voldoende ruimte in de buiten gangpaden en op het voordek. Voor het opbergen van je duikuitrusting zijn binnen bergruimtes ingericht,. Er is ook de mogelijkheid om duiklampen op de laden. De accommodatie voor de uren dat je niet duikt, bestaat uit een zeer comfortabel gastenverblijf.  De kombuis is goed gevuld met de benodigde proviand voor de hongerige maag. Een eenvoudige lunch is bij de prijs inbegrepen, evenals koffie- en/of thee gedurende de gehele ochtend.  

Mocht je graag mee willen geef je dan snel op zodat je zeker bent van een plekje.

Moet je uitrusting huren of wil je jouw wrakduikspecialty halen neem dan even contact met ons op via info@diveworld.nl en dan zullen wij de mogelijkheden bekijken.

 

Gegevens

Datum:
13 juli 2019
Kosten:
Gratis

Locatie

Scheveningen
Tweede haven, t.o.Dr.leykade 3
scheveningen, Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.aquila-charter.nl/

Organisator

DiveWorld

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *