Home / Over DiveWorld Duikteam

Over DiveWorld Duikteam

Je hebt een duikbrevet en wilt regelmatig duiken, meer te weten komen over duiken, maar bovenal gezellig je hobby beoefenen? Dan is er altijd een plekje vrij bij het DiveWorld duikteam.


Het DiveWorld Duikteam is een groep enthousiaste duikers waarbij de passie voor de duiksport voorop staat. Het duikteam wordt professioneel ondersteunt door de duikschool DiveWorld Enschede bekend van de 10 meter diepe duiktoren.

Twee vrijdagen in de maand is onze team avond in de duiktoren en ook organiseren we gedurende het gehele jaar leuke activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Via de website en de email wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten en gebeurtenissen rondom het duikteam. Alle duiken staan altijd onder professionele begeleiding van een dive professional van DiveWorld. Daardoor zijn de activiteiten ook voor de misschien wat minder ervaren duikers en net gebreveteerde duikers toegankelijk. Uiteraard is het ervaringslevel bepalend in het samenstellen van de buddy paren. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur van de duiker.

Ben je nog geen lid? Kom dan gerust eens kijken op één van de team avonden of tijdens één van de activiteiten. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons op nemen.