Home / Nieuws

Nieuw! Duikvakantie naar Gozo!

Ga mee op duikvakantie naar Gozo en ontdek gave scheepswrakken en grotten!

Duikmedische keuring

Een duikmedische keuring is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het duiken. Het is een grondige medische beoordeling die ervoor zorgt dat duikers in goede gezondheid zijn en dat er geen medische aandoeningen zijn die het duiken kunnen belemmeren.

Duikmedische keuring 21 april

Op 21 april organiseert DiveWorld Duikteam een teamavond waarbij duiken en gezelligheid centraal staan. Daarnaast is er een Duik Medische Keuring gepland op deze avond, waarbij 6 plekken beschikbaar zijn voor €46,- per persoon. Het is mogelijk om jezelf en eventueel een partner aan te melden.

Duikmedische keuring 5 mei

Op 5 mei organiseert DiveWorld Duikteam een teamavond waarbij duiken en gezelligheid centraal staan. Daarnaast is er een Duik Medische Keuring gepland op deze avond, waarbij 6 plekken beschikbaar zijn voor €46,- per persoon. Het is mogelijk om jezelf en eventueel een partner aan te melden.

Super duik in "Het Blauwe Meer"

Wat was het een heerlijke dag met heerlijk weer. Ben je niet mee geweest?! Je hebt wat gemist. Het zicht was 10 meter met veel vis! Geloof je het niet? Check dan dit filmpje hier onder van Steven Stegeman.

Nog iets minder dan een maandje

Nog iets minder dan een maandje en dan liggen we heerlijk in het water of zijn wij bezig met klaar maken zodat wij het water in kunnen. Check voor de voorpret alvast dit filmpje: Gozo from Tobias Koller on Vimeo.

2 duikstenen van Gozo

Nog 15 nachtjes slapen en dan is het zover, GOZOOO!! Om alvast een beetje op te warmen hierbij 2 duikstekken van Gozo. The Blue Hole & Chimney Wanneer we vanuit the Blue hole de zee in zwemmen zullen we links afslaan waar we een opening vinden in het rif. Dit noemen ze de “Chimney”. Deze

Coronanieuws

Vanaf 1 juni mogen wij weer bij DiveWorld duiken, wel moet alles op reservering (via de activiteitenagenda), ook als jij alleen voor een drankje komt. Wij mogen wettelijk maar een beperkt aantal mensen toelaten. De teamavonden zijn daarom in eerste instantie alleen beschikbaar voor duikteamleden.

Corona update

Helaas moeten wij de komende 2 weken de deuren sluiten en vervalt komende vrijdag de teamavond. De winkel is na vandaag op de volgende tijden open en het vullen van flessen is dan ook mogelijk: woensdag van 14.00 tot 20.00 vrijdag van 14.00 tot 20.00 zondag van 10.00 tot 17.00

Gewijzigde datum duikteamavond

Doordat wij het weekend van 18 juni in zeeland zitten en de brandweer deze avond de toren heeft gehuurd vervalt deze teamavond. Daarom hebben wij besloten om deze avond te verzetten naar zaterdag 12 juni van 18.00 tot 22.00.

DW duikteamavond

Door de coronamaatregelen moeten wij de duikteamavonden helaas cancelen maar niet getreurd om toch te kunnen duiken hebben wij besloten om deze naar de zaterdagmiddag te verzetten.

Wijziging coronamaatregelen

Per zaterdag 25 september gaan de coronamaatregelen weer gewijzigd worden. Iedereen dient dan de coronacheck te laten controleren, het is niet meer nodig om dan nog 1,5 meter afstand te houden.